Onderweg in de trein luister je een podcast, in de sportschool train je je suf met motiverende muziek en na een werkdag staat je favoriete muziekalbum van Billie Eilish, Coldplay of Justin Bieber op repeat. Vervelende kabeltjes beperken je niet langer in je bewegingsvrijheid. Koppel de draadloze koptelefoon met je telefoon via Bluetooth en geniet in complete vrijheid van je favoriete geluiden. De juiste en een goede draadloze koptelefoon is echter belangrijk. Je aankoop maakt of kraakt namelijk je belevingen, ongeacht de kwaliteit van de drager en afspeler van je muziek. Dit blog gaat over de beste koptelefoons op dit moment. De beste wireless headphones voor iedereen, zodat ook jij unieke geluidervaringen kunt beleven.

De beste draadloze koptelefoons voor iedereen
© Pixabay.com

Welke wensen stel jij aan je draadloze koptelefoon?

Voordat je de beste koptelefoon voor jezelf kunt vinden, moet je eerst een aantal vragen beantwoorden. Deze vragen hebben betrekking op je wensen en eisen. Hoe belangrijk is bijvoorbeeld geluidskwaliteit, design en draagcomfort voor je? Wil je liever een over-ear of on-ear koptelefoon? Wil je de koptelefoon vooral tijdens het reizen of sporten gebruiken? Of wil je gewoon een fijne koptelefoon, die perfect voor dagelijks gebruik is aanschaffen? Tot slot bepaal je je budget. Tegenwoordig is draadloos genieten voor iedereen weggelegd, ongeacht je budget-, uiterlijke- en technologische eisen. Het aanbod is echter enorm. De koptelefoon die bij je past, vind je eenvoudig door middel van een zorgvuldig opgesteld overzicht.

Een overzicht van de beste draadloze koptelefoons

Het onderstaande overzicht gaat in op verschillende features en prijsklasses die koptelefoons kunnen hebben. De lijst is op basis van specificaties, testreviews en ervaringen van consumenten samengesteld en geeft overzichtelijk de beste wireless headphones van dit moment weer.

 • De beste draadloze koptelefoon van 2020: Sony WH-1000XM3
 • De beste draadloze over-ear koptelefoon van 2020: Bose QuietComfort 35 II
 • De beste draadloze on-ear koptelefoon van 2020: Bowers & Wilkins P5 Wireless
 • De beste draadloze budget koptelefoon van 2020: Plantronics BackBeat Go 810
 • De beste draadloze luxe koptelefoon van 2020: Focal Stellia
 • De beste draadloze koptelefoon om te bellen: Bose Noise Cancelling 700
 • De beste draadloze koptelefoon voor reizen: Sennheiser PXC 550 Wireless
 • De beste draadloze koptelefoon voor het geluid: Sennheiser Momentum 3 Wireless
Draadloze koptelefoon
© PxHere.com

Minder opvallend dan een koptelefoon

Earbuds zijn draadloze oortelefoons, die veel minder prominent aanwezig zijn dan een koptelefoon. De kleine, draadloze oortjes zijn veelal favoriet bij sporters en mensen die minder willen opvallen. De kleine gadgets bevatten geavanceerde technologieën. Deze geavanceerde technologieën zorgen voor kwalitatief zeer goed geluid.

Een overzicht van de beste In-Ear oordopjes

Hieronder vind je een overzicht van de beste Earbuds van dit moment. Deze lijst is wederom zorgvuldig samengesteld op basis van testervaringen, specificaties en reviews van eind gebruikers.

 • De beste draadloze oordopjes van 2020: Sony WF-1000XM3 True Wireless Earbuds
 • De beste draadloze oordopjes voor Apple gebruikers: Apple Air Pods
 • De beste draadloze oordopjes voor een workout: Bose SoundSport Wireless
 • De beste en luxe draadloze oordopjes van 2020: Master & Dynamic MW07
Ook interessant om te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *