Bij fashion denken we allemaal vooral aan vrouwen die hun beste beentje voor willen zetten – maar tegenwoordig zijn er ook heel wat uitstekende webshops speciaal voor mannen. Ben jij een van die mannen die zichzelf graag stijlvolle kledij cadeau doet en ben je op zoek naar een online winkel? Dan kan het volgende overzicht van de beste webshops voor herenmode je zeker verder op weg helpen!

De beste webshops voor herenmode
© Pixabay.com

Enkele van de beste webwinkels voor herenmode

  1. MAN MAN Shop

Bij MAN MAN Shop vind je een uitgebreid gamma aan herenoutfits, voor uiteenlopende kledingstijlen. De naam alleen al doet vermoeden dat deze wegsop gespecialiseerd is in mannenkledij en je vindt er dan ook ongetwijfeld je gading, tegen aangename prijzen!

  1. Asos

Ook Asos is het vermelden waard voor mannen die op zoek zijn naar leuke kledij. Deze webshop biedt heel wat outfits van eigen merk, die erg betaalbaar zijn én mee met de laatste trends. Ook kan je binnen het aanbod kledij van onder andere Barbour en Armour Lux vinden.

  1. FrehsCotton

Ook FreshCotton, dat in het laatste decennium een sterke reputatie heeft opgebouwd, is een goede webshop voor herenkledij. Binnen het aanbod vind je vooral classy streetfashion en het is daarom dan ook de ideale online winkel voor de moderne man die daarbij houdt van een stoere look.

  1. Caliroots

Caliroots is een winkel apart, en wel omdat ze hier naast sportkledij van merken als Nike en Adidas ook een eigen skateshop bieden. Alexander Wang, Norse Projects, Converse en Vans zijn enkele andere merken die bij deze webshop verkrijgbaar zijn en dus voor de sportieve man ideaal zijn.

  1. End

Als je op zoek bent naar een webwinkel met een kolossaal groot aanbod, dan moet je bij End zijn. Het gamma gaat van streetfashion tot high end outfits en daarbij worden talloze merken aangeboden. Japanse, Italiaanse, Scandinavische Brands; End heeft het allemaal!

De beste webshops voor herenmod
© Pixabay.com
  1. Cultizm

De man die houdt van Denim en alles wat ermee te maken heeft, kan zich maar beter naar Cultizm reppen. Als denim-specialist biedt de winkel merken als Levi’s, Lee en Nudie, maar ook 3sixteen, Rogue Territory en Momotaro zijn brands die binnen het aanbod naar voren komen.

  1. Havenshop

Havenshop is een Canadese winkel voor herenkledij en valt meteen op door de unieke, eigen stijl. Hierbij wordt streetwear gecombineerd met workwear, waardoor een klassevol resultaat wordt verkregen. Vooral Japanse merken zijn in hun aanbod verkrijgbaar: Needles, Kapital en White Mountaineering zijn daar slechts enkele van.

  1. Mr. Porter

Ten slotte is er Mr. Porter, één van de beste webshops ter wereld voor mannenmode. Niet alleen zijn de designs perfect, ook de keuze van merken is erg slim en de fotografie op de webwinkel is prachtig. Daarbij is het aanbod op deze webwinkel erg groot, waardoor je als moderne man ongetwijfeld je ding kan vinden!

De beste webwinkel kiezen voor jouw persoonlijke stijl

Als man een stijlvolle, duurzame en kwalitatieve outfit vinden is niet altijd gemakkelijk. Het aanbod aan kledij en accessoires voor vrouwen lijkt vaak veel groter, maar deze lijst met webshops voor mannenkledij bewijst toch dat je heel wat keuze hebt. Zolang je maar weet waar je moet zoeken. Of je nu een stoere, moderne kledingstijl wilt aannemen, je liever klassevol kleedt of vooral comfort hoog in het vaandel draagt – bovenstaande webshops geven je oneindig veel keuze!

Ook interessant om te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *